Devlet Destekleri | Hibeler | Bankalar

Tüm Bankaların Güncel Hesap İşletim Ücretleri

Tüm Bankaların Güncel Hesap İşletim Ücretleri

Günümüzde hemen herkesin en az 1 banka hesabı bulunuyor. Hesap işletim ücretleri, hemen hemen bütün bankalar tarafından alınabilen ve hesabı kullanmanız sonucunda tarafınızdan aylık yahut yıllık minvalde çekilebilen miktarlar olarak bilinirler. Bu ücretlerin bulunmadığı pek çok bankacılık hizmeti ise 2022 yılı içerisinde büyümeye devam ediyor.

Bankaların Güncel Hesap İşletim Ücretleri

Şubesiz olarak belirebilen bu hizmetler; genelde Enpara, Garanti One, Cepteteb gibi kuruluşlar olarak belirtilebilirler ve bu kuruluşlara bakıldığında her birinin belli büyük bankaların çatısı altında kurulan alt şirketler olduğunu anlayabiliriz.

Son dönemde özellikle tepkilerin büyüdüğü hesap işletim ücretlerine karşı böyle bir yola girmiş olan bankacılık hizmetlerinin normal şartlarda ise hesap işletim ücreti alma süreci devam ediyor. Bu yazımızda sizler için güncel hesap işletim ücretlerini sunacağız.

Tüm Bankaların Güncel Hesap İşletim Ücretleri

Alternatif Bank Hesap işletim ücreti, 2017 Yılında 82,36 TL olarak belirlenmiş görünüyor ve hesabınızdan üç ayda bir olarak tahsil edilebiliyor. Bu tutarı üç ayda bire böldüğümüzde ise 20,59 TL çıkıyor.

Akbank ise hesap işletim ücreti olarak yıllık 132,60 TL talep ediyor. Bu tutarı, altı ayda bir tarafınızın hesabından düşen Akbank, her seferinde 66,30 TL hesap işletim ücreti kesmiş oluyor.

Albaraka Grup ise herhangi bir hesap işletim ücreti almayan bankalardan.

Anadolu Bank hesap işletim ücreti olarak her ay tarafınızdan 9,75 TL keserken, bu miktar yıla vurulduğu vakit 117 TL’ye tekabül ediyor.

Denizbank hesap işletim ücreti ise yıllık 138,96 TL. Aylık 11,58 TL olarak tahsil ediliyor.

Finansbank hesap işletim ücreti yıllık 153,00 TL olarak belirlenirken; bu miktar hesabınızdan üç ayda bir, 38,25 TL olarak alınıyor.

Garanti Bankası hesap işletim ücreti ise 134,44 TL ve yılda iki defa; 67,22 TL olarak hesabınızdan düşülüyor.

Halkbank da güncel olarak, diğer bankalara nazaran daha az hesap işletim ücreti alan bankalardan. Aylık olarak hesabınızdan 6,50 TL düşen Halkbank hesap işletim ücreti yıllık 78 TL’ye tekabül ediyor.

HSBC; ayda bir hesabınızdan 10,70 TL keserken; hesap işletim ücretini yıllık 128,40 TL’de tutuyor.

ING Bank hesap işletim ücreti ise yıllık 126 TL ve tıpkı HSBC gibi aylık olarak bakiyenizden düşüş sağlıyor. Bu düşüş aylık 10,70 TL’ye tekabül ediyor.

Kuveyt Türk katılım bankası, herhangi bir hesap işletim ücretini 2017 yılında da almayacak.

Odeabank ise hesap işletim ücreti konusunda tutarı düşük tutan bankalardan. Yıllık 88 TL’lik bir ücreti bulunan Odeabank bu tutarı üç ayda bir tarafınızdan 22 TL olarak tahsil ediyor.

PTT Bank, hesabı açtığınız vakit; bakiyenizden 5 TL düşerken bu miktarı hesabı kapattığınız takdirde iade ediyor ve en düşük hesap işletim ücretli bankalardan bir tanesi.

Şekerbank hesap işletim ücreti ise üç ayda bir tarafınızdan 26,25 TL olarak tahsil ediliyor. Totalde ise bu miktar 105 TL.

Türkiye Ekonomi Bankası, 2017 yılında hesap işletim ücreti olarak üç ayda bir hesabınızdan 29 TL düşüyor. Toplam yıllık hesap işletim ücreti ise 116 TL.

Türkiye İş Bankası, hesap işletim ücreti ise 6 aylık periyotlarla hesabınızdan alınıyor ve her düşüş 54 TL olarak yansıyor. Totaldeki yıllık hesap işletim ücreti ise 108 TL.

Vakıfbank, değişen vizyonuyla aylık hesap işletim ücretlerini almaya devam ediyor ve bu tutar 8 TL olarak görülüyor. Yıllık hesap işletim ücreti ise toplamda 96 TL ve pek çok bankaya nazaran daha az.

Yapı Kredi katılım bankacılığı ise hesap işletim ücretleri ekseninde değişiklik yapmıyor. Güncel olarak yıllık 129 TL ücret kesen Yapı Kredi bunu altı ayda bir olarak alıyor ve tutar dolayısıyla 64,50 TL olarak belirleniyor.

Ziraat Bankası yıllık 80 TL’lik bir hesap işletim ücreti belirlerken, bu tutarı üç aylık periyotlarla alıyor. Dolayısıyla üç ayda bir 20 TL ödüyorsunuz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.